Laat je bedrijf zien!

Website laten maken

Een website laten doe je natuurlijk niet zomaar. Je hebt besloten dat je iemand in wilt schakelen die die webshop of website voor jou kan realiseren. Je zit serieus in de wedstrijd en het moet iets zijn dat jouw bedrijf ademt.

Kennismaken; wat heb je in gedachten!?

Misschien weet je al precies wat je wilt of ben je nog zoekend. Wellicht twijfel je nog tussen het laten maken van een webshop. Of moet het toch een standaard website worden. Door even kennis te maken en te sparren omtrent het bedrijf, de producten en diensten kunnen we samen echt iets heel tofs maken.

Wat kost het maken van een website?

Afhankelijk van de grootte van de website en de benodigde tijd voor ontwikkeling/animatie en tekst varieert de prijs van een website tussen de  ca. €1500,- en €2500,- (incl. BTW).

Het kan ook maar zo zijn dat de prijs iets hoger ligt maar tijdens onze kennismaking en bespreking van jouw wensen komen we al snel op een juiste inschatting van prijs en tijd.

Houdt er wel rekening mee dat wij echt geloven in een totaalconcept. Dat houdt in dat je website niet alleen maar een pagina met tekst is, maar ook kwalitatief hoogwaardige foto’s, video’s en tekst. Iets om rekening mee te houden, een een pakket dat wij ook aan kunnen bieden. Dat betekent 1 prijs voor website/foto/video en social media.

Enkele voorbeelden van websites die wij hebben gemaakt:

We zijn erg benieuwd wat we voor jullie mogen maken ....