licht, camera... actie!

Bedrijfsfilm laten maken

Je bent op zoek naar iemand die een bedrijfsfilm voor je kan maken. Dan ben je bij ons zeker aan het juist adres.

Wat gaan we maken!?

De eerste stap is eigenlijk om even bij elkaar te komen en te overleggen wat we voor jullie kunnen doen. Heb je al nagedacht over het maken van een film, misschien heb je zelfs al een kant-en-klaar concept voor jouw bedrijfsfilm of promo. Door even met elkaar te zitten en te overleggen komen we al snel op een stappenplan en een voorstel qua kosten om een bedrijfsfilm voor jullie te maken.

Bedrijfsfilm gemaakt in de vorm van een kerstgroet voor Venema Techniek & Service

Enkele voorbeelden van onze bedrijfsfilms

Bouwbedrijf ABenO wilde graag een unieke kerstgroet, daar wilden wij natuurlijk graag in mee denken.

Geveke Bouw is een bekende naam, dit prachtige bedrijf realiseert enorme projecten met de mooiste huizen en appartementen. 

Voor Boomkapserviceplus hebben we niet alleen deze video gemaakt maar ook de website en hebben we geholpen met social media.

Voor Carola Paas fotografie hebben we een hele reeks aan video’s gemaakt waarvan dit de algemene promo is.

Regelmatig werken we voor Bouwbedrijf ABenO en maken we korte video’s van gerealiseerde en/of lopende projecten. Zo heb je over een bepaalde periode verse content.

Venema Techniek & Service maakt industriele brood/deeg verwerkings machines. Ook voor dit bedrijf maken we op regelmatige basis nieuwe content.

Voor Paas Totaalafbouw b.v.  maken we regelmatig video’s voor de projecten die uitvoeren op het gebied van totaalafbouw. Ook zijn we bezig met een nieuwe website.

Als crossfit enthousiast kon ik (Daan) natuurlijk niet weigeren om een video te maken voor CrossFit Emmen en de jaarlijkse CrossFit Games.

We zijn erg benieuwd wat we voor jullie mogen maken ....