licht, camera... actie!

Bedrijfsfilm laten maken

Je bent op zoek naar iemand die een bedrijfsfilm voor je kan maken. Dan ben je bij ons zeker aan het juist adres. Als het nou gaat om een eenvoudige promo waarin we kort het bedrijf zien, een product demo of een uitgebreide kennismaking met jullie bedrijf. Wij kunnen het maken en we vinden het ontzettend leuk om samen even creatief te sparren omtrent jullie bedrijfsfilm.

Sparren; wat voor film gaan we maken!?

De eerste stap is eigenlijk om even bij elkaar te komen en te overleggen wat we voor jullie kunnen doen. Heb je al nagedacht over het maken van een film, misschien heb je zelfs al een kant-en-klaar concept voor jouw bedrijfsfilm of promo. Door even met elkaar te zitten en te overleggen komen we al snel op een stappenplan en een voorstel qua kosten om een bedrijfsfilm voor jullie te maken.

Wat kost het maken van een bedrijfsfilm?

Het is natuurlijk altijd lastig om even zo te schatten wat het maken van een bedrijfsfilm kost. Het verschilt namelijk nogal. Als het een eenvoudige registratie van wat werkzaamheden is dan kunnen we hier redelijk eenvoudig een prijs aan koppelen. Waar je toch eigenlijk al wel snel van uit kunt gaan is een prijs van ca. €1500,- (incl. BTW). Daarnaast zou je nog op animatie,voice-over en geluids effect kosten kunnen rekenen. Is een project echt kneitersnel klaar, dan kan zelfs al veel goedkoper. Maar ook dit hangt af van het project. Het liefst komen we even samen om te overleggen en vervolgens een passende offerte te maken.

Enkele voorbeelden van onze bedrijfsfilms

We zijn erg benieuwd wat we voor jullie mogen maken ....