Passie, bevlogenheid en pure enthousiasme. Wij zijn Pure Films, Rianne & Daan. Zelf getrouwd in 2010 op het prachtige Koh Samui in Thailand kregen we de smaak van de wedding vibes te pakken. Na ons huwelijk en de aansluitende huwelijksreis hebben we vervolgens besloten om iets te starten in de trouwbranche. Wat bij ons als een hobby is begonnen, want in het begin hadden we niet de ambitie om hier serieus mee aan de slag te gaan, is uitgegroeid tot een mooi volwassen bedrijf.

Een bedrijf die wij omschrijven als Pure Films. Puur, omdat wij werken met emoties. Puur, omdat we werken met pure mensen. Puur, omdat we de herinneringen van die dag vast willen leggen en omzetten naar een onvergetelijke trouwfilm.

Daan

Videographer & Editor

Daniël (hoort liever Daan) is een creatieve technology, film, serie, anime en comic Nerd. Niet dat de meeste mensen hem zo zien, maar als er een Comic Con is waar hij heen kan kan je Daan daar zeker vinden. Naast Pure Films werkt Daan ook zelfstandig als IT'er waar hij zijn technische kant volledig de vrije loop kan laten gaan.

Bij Pure Films is Daan verantwoordelijk voor het filmen, editen, administratie en B2B communicatie. Filmen en editen is voor Daan pure passie. Alles voor die perfecte shota, de shots die je dag maken, de shots waar je de hele dag voor werkt. Heerlijk!"

Rianne

Videographer & Editor

Rianne komt oorspronkelijk uit de Fashion. Als verkoper en later als etaleuze had ze de creatieve uitdaging om elke etalage onweerstaanbaar in te richten. Zoals met alles werkt Rianne met passie en een pure gave wat betreft social skills.

Rianne is leuk, lief, enthousiast, super creatief en enorm betrokken. Haar rol bij Pure Films is die van eigenaar, editor en deels cameravrouw. Rianne neemt een groot deel van de communicatie met onze bruidsparen voor haar rekening. Daarnaast is ze ook leading als het gaat om onze Social Media Kanalen.