Meten is weten!

Onze werkwijze

in het kort

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

#1 – De kennismaking; daar waar het wat ons betreft qua werkwijze begint. Laten we eens een bakje koffie doen en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het is voor ons heel prettig om het bedrijf te leren kennen, want hoe kun je nou beter iets maken voor een bedrijf door het te leren kennen.

#2 – De Analyse; nadat we elkaar hebben ontmoet en we denken een goed beeld te hebben van jouw bedrijf gaan we aan de slag. We gaan onderzoeken hoe jullie er op dit moment online voor staan. Daar maken we een overzicht van die we met elkaar gaan bespreken en bepalen we een plan van aanpak.

Social media content marketing werkwijze

HOE KUNNEN WE JULLIE HELPEN?

Natuurlijk zijn wij in te huren voor een gerichte opdracht, dat is geen enkele probleem. Wil je alleen film, dan maken wij hem voor je. Wil je alleen een website, dan klikken we die voor je in elkaar. Geen probleem.

We werken van uit het mooie Emmen en zijn vrij dynamisch inzetbaar. Aangezien het grote gros van ons werk vanuit kantoor wordt uitgevoerd is afstand en locatie niet echt een probleem meer tegenwoordig.

Onze werkwijze; wij geloven in een totaalconcept

Dat wil zeggen dat wij er in geloven dat alle content elkaar helpt. Dus als we alleen een film voor jullie maken, dan moet er wel een drijvende kracht of plan achter zitten om dit online te leiden. Niet een keer posten en daarna vergeten, doodzonde! Daar komt ons totaalconcept aan te pas.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf. Wat doen jullie, wat drijft jullie. Wat voor moois brengt jouw bedrijf voort dat de wereld nog niet heeft gezien. En wat is dat een schande!

Het totaalconcept houdt in dat alle online content een hulpmiddel is om jouw klanten te helpen naar jouw bedrijf. Want onze klanten zitten op alle platformen.

Daarom doen we eerst een analyse van jullie online presence

Voordat we elkaar ontmoeten tijdens een afspraak zorgen wij er voor dat we een analyse hebben uitgevoerd waarbij we kijken hoe we jullie het beste kunnen helpen. 

We kijken naar de website, facebook, LinkedIN, Youtube en wat jullie verder voor het bedrijf hebben ingericht op internet. Hoe is de content, wat is de kwaliteit en waar kunnen we meters maken.

Uit onze analyse rolt een rapport waarin we onze bevindingen noteren en waaraan we mogelijke verbeteringen uit kunnen halen. Dat bespreken we samen, het is helemaal aan jullie om te kijken waar we gaan samenwerken.

Ow .. een analyse of een kennismaking is natuurlijk altijd vrijblijvend.

Enkele van onze geraliseerde filmopdrachten vind je hier

Check ons Youtube kanaal voor voorbeelden van ons werk.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen?