Zoek je een videograaf voor jullie bruiloft?

Pure Films maat die persoonlijke, unieke en pure trouwfilm. Precies zoals jullie zijn!

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een videograaf voor die prachtige cinematische trouwfilm die echt bij jullie past. Die de pure emoties, pure mensen en pure momenten goed in beeld brengt. Dan ben je zeker op het juiste adres.

" ...we are speechless, we cried like a fountain! Wow! We absolutely LOVE it, it captures all the emotions of that day. Saw Rod crying like a baby, not even at our wedding he did 😂 thanks Daan and Rianne for the amazing work you have done! Shivers at the end when you put my Italian sentences 🥰♥️ all the pieces fall perfectly together, the music, the drone parts, our family and witnesses contribution, the fireworks. Thanks again "

- Stefania & Roderick

Hoe vind ik de juiste videograaf?

En waarom zou ik niet gewoon de eerste de beste nemen

Hoe je de juiste keuze maakt voor een videograaf is een vraag die wij eenvoudig kunnen beantwoorden. Door onze jarenlange ervaring als videograaf in de trouwbranche weten we als geen ander dat het draait om gevoel. Het is voor ons een eer dat wij bij een van de meest bijzondere dagen in iemands leven aanwezig mogen zijn en dan is het ook erg belangrijk dat je de juiste klik hebt met de mensen om je heen. En dat geldt niet alleen maar voor jullie als bruidspaar, een klik moet wederzijds zijn. En alleen dan ben je in staat om die pure emoties vast te leggen waar wij van Pure Films zo van houden! Die pure emoties, pure mensen, pure momenten... Dat is de reden waarom wij videograaf zijn en jullie film willen maken.

Waarom zou ik een videograaf nemen?

Ik kan zelf wel, of laat iemand filmen

Ook dat is een vraag die we snel kunnen beantwoorden. Toen Rianne en Daan zelf zijn getrouwd deden ze dit werk niet. Rianne en Daan hadden geen videograaf, tot Daan's grote spijt, en hebben een bekende gevraagd om te filmen met een huis- tuin- en keukencamera. Het resultaat is dat er gelukkig wel film is, maar de kwaliteit laat ernstig te wensen over. Daarnaast moesten we ook sommige van de gasten vragen om te filmen en dat heeft een nadelig gevolgd m.b.t. de ervaring van de gasten. Want als je aan het filmen bent, ben je niet actief aan het deelnemen in het moment. En dat is als gast erg belangrijk!

Professionaliteit

Weet de videograaf wel wat hij doet?

Het is niet alleen een kwestie van kwaliteit, maar ook van ervaring. Een wedding professional zoals Pure Films kent de kneepjes van het vak. Hoe je op een natuurlijke wijze gasten aanspreekt en filmt op de dag zelf, hoe je het bruidspaar op hun gemak krijgt. Maar ook hoe je samenwerkt met de andere wedding professionals zoals de fotograaf. Een professionele videograaf als Pure Films is 200% committed aan jullie huwelijksdag. Wij komen niet met slechts 1 camera, maar  zijn voorzien van een groot scala aan apparatuur. Zo hebben we rond de 5 camera's bij de hand om jullie dag vast te leggen. En niet alleen omdat er vanuit verschillende hoeken gefilmd moet worden. Nee, een professionele videograaf is voorbereid op een dag. Dus ook dat er zaken fout kunnen gaan. Naast de uitgebreide hardware hebben we extra accu's, geheugenkaarten, professionele microfoons,  stabilisatie systemen en ander tof speelgoed zodat we op elke situatie voorbereid zijn.

Mogen we jullie laten zien hoe onze trouwfilms er uit zien? Maar ook wat onze werkwijze is?