We zijn gevraagd door de organisatie van Verliefd en Verloofd om deel te nemen aan dit bijzondere event. Waarom bijzonder? Omdat dit na de val van Love & Marriage de grootste en enige kwalitatief hoogwaardige beurs in het Noorden is. En de locatie is de oude suikerfabriek in Groningen. Echt supergaaf!

En daar willen wij wel heel graag bij zijn. Er zijn natuurlijk heel veel andere events, maar als je het niveau van enthousiasme bij de organisatie ziet. Hoeveel werk er in is gegaan om dit te realiseren en wat men er voor doet om bezoekers naar de beurs te krijgen. Dan krijgen wij vertrouwen in een organisatie.

Wij doen mee!

En wat helemaal super is, is dat we de opdracht hebben gekregen om een promo en een aftermovie te maken voor dit event. Ik ga ze natuurlijk allebei in deze blog posten.

We hebben onze stand uit de kast getrokken … Nou ja… Paste de stand maar in de kast.. Hahaha.. En we hebben onze stand opgebouwd. Nu is dit nogal een opdracht, want al dat hout uitladen. Een verdieping omhoog slepen (maar wel voorzichtig) en vervolgens in elkaar zetten is een klus die veel tijd in beslag neemt. Maar het is wel heel erg leuk om te doen. En Rianne en ik zijn een super goed team, dus we hebben daar dan ook veel plezier in.

“Even” een stand bouwen…..

Voila… Het resultaat! De styling is uiteraard geheel uitgevoerd door Rianne, want als ik (Daan) me daar mee bemoei. Nou… Dan komt het gewoon niet goed, laten we het daar op houden. Laat mij maar de techniek doen, ;P

De stand is gebouwd, collega’s zijn klaar, wij zijn klaar. Laat maar komen die bezoekers! We willen heel graag bruidsparen leren kennen. En natuurlijk praten over onze fantastische baan als filmmakers.

Met onze draadloze koptelefoon systeem er bij en 4 schermen waar je alles goed kunt zien zitten we volgens mij wel gebeiteld.

Nu kan ik een heel verhaal gaan ophangen over hoe gezellig het was, dat we hele leuke bruidsparen hebben leren kennen. De tofste collega’s hebben gesproken en dat we kortom gewoonweg een te gek weekend hebben gehad.

Maar hoe was Verliefd & Verloofd nou?

Maar beelden zeggen meer dan woorden. En aangezien wij filmmakers zijn laten we je dat natuurlijk graag zien. Want ook deze aftermovie hebben wij gemaakt. Krijg je meteen een goed idee van de beurs en hopen wij jullie te zien bij de volgende editie.