Trouwen? En een goed doel steunen?

Daan & Rianne van Pure Films hebben in samenwerking met 9 (!!) andere Wedding Professionals hebben de handen ineen geslagen voor het goede doel. Met deze groep van maar liefst 10 ervaren leveranciers in vrijwel alle categorieën zorgen wij er voor dat jullie een fantastische trouwdag beleven. Jullie hebben een waanzinnige dag, en tegelijkertijd steunen jullie een goed doel. Dit is een win-win situatie in de meest pure zin van het woord. Hoe doe je mee? Plaats een bod op deze veiling en als jouw bod het hoogst is dan is dit fantastische pakket voor jullie!

 

Let op! Deelnemen aan de veiling is bindend. Door deel te nemen aan de veiling en een bod te plaatsen ga je akkoord met de voorwaarden zoals we deze hier hebben opgesteld.

  • Product
   • Huidige biedingen
   • Biedingen geplaatst
   • Eindigt over

Een veiling voor het goede doel

Deze actie voor het goede doel is opgezet als veiling. Het bruidspaar met het hoogste bod wint de veiling en de volledige opbrengst gaat naar de Jochem stichting. Een stichting die zich inzet voor verwaarloosde dieren. Ook dieren waarvan eigenaren de medische kosten niet kunnen betalen vangen ze op en geven ze deze een tweede kans. Als dierenliefhebbers met zijn allen willen we ons graag inzetten voor deze stichting zodat alle dieren die hierin geen stem hebben toch een kans krijgen op een gouden mandje. Vanuit een goed hart, naar een goed hart.

Op deze pagina kunnen jullie middels een veiling bieden op een waanzinnige wedding package die alles bevat wat je maar zou willen.

Het goede doel

De jochemstichting zet zich in voor verwaarloosde dieren.

Alle deelnemende leveranciers

De Wedding Professionals

Voor die cinematische trouwfilm!
Image
Pure Films levert de trouwfilm, vanaf jullie voorbereidingen t/m die te gekke openingsdans. Wij filmen het en maken er een cinematische trouwfilm van.
Voor die fantastische trouwauto!
Image
Een supervette trouwbus, helemaal ter beschikking op jullie dag.....
Jullie moeten er wel fantastisch uit zien!
Image
Linda van het hoofdkwartier levert een bruidskapsel (met proefkapsel) en make-up (met proef make-up) voor zowel de bruid als de bruidegom! (Proefdagen zijn in Emmen)
Voor die te gekke foto's!
Image
Carola Paas levert een volledige bruidsreportage! 8u fotografie met album, mini album en de foto's in hoge resolutie bijgeleverd.
De allerleukste BABS!
Image
Sandra is er voor jullie om de ceremonie in zijn geheel te begeleiden. Door middel van een persoonlijk traject wordt dit gegarandeerd een prachtige ceremonie.
De puntjes op de i ..
Image
Bo helpt bij het maken van het draaiboek en is er voor jullie, de gasten en de leveranciers op jullie trouwdag.
Voor die waanzinnige trouwkaarten!
Image
Nienke ontwerpt samen met jullie een trouwkaart geheel naar wens zodat deze perfect bij jullie past! En Nienke is hier echt heel goed in!
De Party App van Nederland!
Image
Maak van iedereen een fotograaf en projecteer alles op een scherm met de leukste party app van Nederland. De volgende dag hebben jullie alle foto's in de mail.
Voor die heerlijke bruidstaart!
Image
Mariska van Misz-Baksel maakt voor jullie de allerlekkerste bruidstaart voor ca. 25 personen die jullie helemaal zelf kunnen samenstellen.
Voor de mooiste live muziek!
Image
De Song Smederij komt voor jullie optreden tijdens de ceremonie en een aansluitende receptie. Live en steengoed!