Een tijdje geleden hadden we al het nieuws dat wij naar Italië mochten om een huwelijk te filmen. En 8 Juni 2019 was het dan zo ver. Met opgeladen camera’s en een stevige portie vastberadenheid wij aan de poort van het waanzinnig mooie Castello Di Spessa.

Het Team

Maar voordat we in gaan op het huwelijk is er natuurlijk wel het een en ander gebeurd. Zo hadden we vooraf al contact met de amazing Elke Verbruggen , toevallig hadden we al eens eerder samengewerkt bij de zus van Roderick. En die samenwerking is ons heel erg goed bevallen dus samen naar Italië gaan was iets dat al heel snel tot stand kwam.

Nadat we al snel tot de conclusie kwamen dat het leuk is om samen te gaan hadden we al snel besloten om samen een auto te huren evenals een accommodatie. We zitten immers in exact dezelfde locatie.

Selfie poging nr 1

Ow ja .. niet vergeten

Het Bruidspaar

Roderick en Stefania. Niet te vergeten natuurlijk. Dat is het superleuke bruidspaar die ons hebben ingehuurd. Op het huwelijk van Kirsten en Freek hebben we al heel even kort kennis gemaakt met Roderick en Stefania. Dit heerlijke stel woont in Hong Kong en vanuit daar hebben we middels video conferencing de verdere kennismaking en details doorgenomen! En voor we het wisten hadden we alles rond en zaten we in het vliegtuig richting Capriva Del Friuli.

Stefania & Roderick
Stefania & Roderick

De proloog

De dag na aankomst zijn we fris en fruitig naar Castello Di Spessa gegaan om daar de Proloog te filmen met Roderick & Stefania. Op zo’n fantastische plek is het niet moeilijk om die te gekke shots te maken in een landschap met een kasteel omringd door wijngaarden. Wat een waanzinnig leuke opdracht!

Daan & Elke tijdens de proloog van Stefania & Roderick
Daan & Elke tijdens de proloog van Stefania & Roderick bij Castello die Spessa

Wedding Time

De volgende dag is het dan eindelijk zo ver. Roderick & Stefania gaan trouwen. Nu kunnen we hier natuurlijk een hoofdstuk aan wijden. Maar we zijn immers filmmakers, dus geniet lekker van de film.