Trouwen in het bos, dat leek Romin & Patrick wel een goed idee. En we moeten eerlijk toegeven, dat is ook een heel erg goed idee. Wat is een huwelijk in het bos ontzettend mooi.

Niet alleen vanwege het heerlijke sfeertje in het bos. We moeten stiekem eerlijk bekennen dat het heerlijk is om zoveel ruimte en stabiel licht te hebben tijdens het filmen van de ceremonie. We konden echt overal bij en overal makkelijk om heen lopen om onze shots te maken. Heerlijk voor ons als videograaf, maar ook heerlijk voor de fotograaf.

Anyhooo.. Dat even terzijde. We hebben Romin & Patrick leren kennen op een trouwbeurs en we hadden eigenlijk meteen al een leuke klik. Nadat ze bij ons op gesprek zijn geweest en de knoop doorgehakt werkt dat ze wel graag ons als videograaf wilden hebben we al heel snel de proloog ingepland.

Proloog

Wij filmen de proloog met onze bruidsparen om hun verhaal te vertellen. Hoe hebben ze elkaar ontmoet, wat waren de eerste gedachtes en hoe heeft de relatie zich verder ontwikkelt tot op het punt dat er een aanzoek werd gedaan. Het geeft ons als filmmakers een ontzettend goed inzicht in wie onze bruidsparen zijn, geeft het meteen heel goed weer wie wij zijn en hoe werken, maar bovenal is het heel erg prettig om samen te werken voor de grote dag.

Daarnaast is deze proloog bedoeld als inleidend verhaal voor het aanstaande huwelijk. Zie het als een teaser die je lekker kunt delen met al je vrienden en familie (zowel on- als offline). En het materiaal en de audio die we schieten kunnen wij weer perfect gebruiken voor de film. Heb je nog een boodschap die je aan elkaar wilt vertellen, dan kunnen we dat eventueel alvast opnemen. Ontzettend leuk!

Maar we dwalen een beetje af. We gingen dus de proloog met Patrick & Romin filmen. En dit is het resultaat. Heerlijk!!

Het huwelijk

Enige tijd na het filmen van de proloog was het dan eindelijk zo ver! Patrick & Romin zijn er helemaal klaar voor. De voorbereidingen zijn afgerond, de locatie ( landgoed lemferdinge ) is gereed. De dag kan beginnen!

En wat een heerlijk stel is het toch. Erg veel humor enkel geëvenaard door de hoeveelheid liefde voor elkaar. Heerlijk. En nu zouden we een volledig verhaal van hun heerlijke dag bij Landgoed Lemferdinge kunnen maken, maar aangezien wij iets met film of zo doen ;P .. kunnen we maar beter onze film laten zien.

En hopen dat jullie er van genieten. Wij hebben in ieder geval enorm van deze dag en het maken van de film genoten. Enjoy!