Rianne laat een vegan tattoo zetten!

Rianne en ik zijn filmmakers… duhh.. Dat wisten je natuurlijk al. Maar dat betekent dat we niet alleen maar prachtige huwelijken mogen filmen. We doen ook heel veel zakelijk.

Dat vinden vinden we super leuk om te doen. Maar soms mengen zaken en privé zich met elkaar. En op zo’n moment pakken we de camera en onze spullen er bij en maken we er wat moois van.

Het idee …

Misschien wist je dit nog niet van ons maar wij volgen een vreedzame levensstijl genaamd veganisme. Dat doen we nu al enkele jaren en de reis naar veganisme is prachtig geweest. Het heeft onze ogen geopend op zo ontzettend veel vlakken dat we naast het veganistisch eten ook kijken naar de dagelijkse producten die we consumeren. Zoals kleding, meubels accessoires en ga zo maar door.

Al een tijdje had Rianne het idee om iets te laten tatoeëren dat staat voor deze manier van leven. Maar dan uiteraard wel iemand die het op geheel veganistische wijze uitvoert. En dat bleek nogal een zoektocht. Gezien we in Emmen wonen hadden we verwacht dit ergens verder naar het westen te vinden.

Maar er zit gewoon een tattoo artist in Emmen … En ze is ook nog eens super goed!

Na wat speuren blijkt Nicole Hofstede uit Emmen van Tattoo Mutz gewoon volledig veganistisch een tattoo kan laten zetten. Rianne was niet de eerste die er om vroeg dus besloot Nicole om op zoek te gaan naar de hele range aan producten.

En wat bleek!? Gewoonweg alles is te verkrijgen, alle kleuren, alle materialen. Alles kan gewoon veganistisch gezet worden. Rianne had het idee al in haar hoofd en de stap was snel gezet naar Nicole waarna vrij vlot het eerste ontwerp op papier kwam.

We hebben het natuurlijk gefilmd en er een prijsvraag aan gekoppel

We hebben het hele proces gefilmd natuurlijk. Filmmakers die wij zijn…. ;P Check hieronder de film waarin we nog een kleine toelichting van Nicole krijgen te horen omtrent de tattoo en de veganistische producten.

Na het posten van de onderstaande film hebben we in samenwerking met Nicole een Vegan Tattoo weggegeven. De film van de winnaar posten we binnenkort!