De Proloog

Pre-Wedding shoot | Loveshoot | Dit is te gek!

Bij het maken van een professionele film draait het om jullie als bruidspaar. Wat is jullie verhaal? Wie zijn jullie? Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Dit is volgens Pure Films een essentieel onderdeel van het verhaal, een verhaal dat we graag samen met jullie willen vertellen. En dus hebben we De Proloog bedacht. Een korte film waarin jullie aan het woord zijn, over elkaar vertellen en jullie favoriete plek laten zien om samen te zijn.

Pre-Wedding shoot of Loveshoot

Is dit hetzelfde als de proloog?

Onze Proloog is echt bedoeld om jullie verhaal toe te voegen aan de trouwfilm die we gaan maken. Dit wordt tevens een gemonteerde clip die jullie kunnen gebruiken als wedding teaser. Post het op je Social Media kanalen om iedereen alvast lekker te maken voor jullie grote dag.

Bijna ieder kent de loveshoot of pre-weddingshoot van een fotograaf wel, en de proloog lijkt hier natuurlijk op. De perfect manier om samen alvast een stukje te filmen en jullie een idee te geven hoe het is om voor de camera te staan. Want dat kan inderdaad een beetje awkward zijn. Nu is het natuurlijk aan de skills van jullie videograaf om jullie op je gemak te krijgen, maar alvast even oefenen kan zeker geen kwaad!

Nikita & Jarno samen tijdens de opnames van hun proloog
Samen de shots van de proloog bekijken
Het resultaat

Hoe dat er dan uit ziet? Nou zo...

Na het filmen van de proloog en het inspreken van de teksten gaan wij aan de slag om de clip te monteren. Zodra de montage is voltooid, en aangezien dit niet heel veel tijd in beslag neemt zal het vrij snel gaan, sturen we de clip naar jullie. En dan is het moment daar om er mee te pronken. Enjoy!

Proloog boeken?

Dat is niet nodig want het zit standaard in onze pakketten

Dat lees je inderdaad goed. Het opnemen, monteren en opleveren van de proloog zit standaard in onze pakketten. Je hoeft dit dus niet apart bij te boeken. Omdat wij de Proloog dusdanig belangrijk vinden voegen we dit gewoonweg toe aan onze dienstverlening.