De proloog, het inleidende stukje geschiedenis van jullie als bruidspaar en hoe het allemaal zo is gekomen. Met toffe shots er bij, op een mooie locatie. Lekker kort, maakt nieuwsgierig en is hartstikke leuk om te hebben. Het verhaal voor jullie huwelijk, het verhaal waarin jullie over elkaar vertellen wat jullie voor elkaar voelen en waarom jullie voor elkaar kiezen.

Het is ontzettend tof om een proloog te mogen maken met onze bruidsparen. Met het maken van de proloog hanteren wij een bepaalde werkwijze, en met deze werkwijze begeleiden we onze bruidsparen m.b.t. het inspreken van de teksten en het bijbehorende “interview”.

Makkelijk, zou je denken.

Maar ga maar even voor de camera zitten en vertel eens over je gevoel en wat je dacht toen je elkaar voor het eerst zag. Dat is niet zo eenvoudig als het klinkt. En dat voor een stel vreemden met een supervette camera? (Ja ik ben bevooroordeeld ;P ). Wij kunnen daar natuurlijk uitstekend mee om gaan en weten we hoe we dit met jullie gaan uitwerken. We nemen daar dan ook de tijd voor. En nee, je gaat het echt niet in 1x goed doen. Daar gaat het ook niet om, het gaat om er op dat we plezier hebben en dat we die pure emoties op film vastleggen.

 

 

Nadat we samen het interview hebben gedaan, en jullie hebben verteld wat jullie willen vertellen is het tijd om een paar toffe shots van jullie samen te maken. Het “lastige” gedeelte is achter de rug en het ijs is inmiddels enorm gebroken. We gaan filmen met jullie, dit zal niet heel veel tijd in beslag nemen tenzij we samen hebben besloten om een specifiek verhaal te gaan vertellen. Dan kan het zijn dat we iets meer aan scripting gaan doen.

Maar dan is het tijd om alles te gaan bewerken en kunnen jullie genieten van het eindresultaat.