Prijzen

Geen gedoe met uren, daar houden we niet van

Voor het gemak hebben we onze pakketten op een rij gezet met daarin precies wat jullie van ons kunnen verwachten. Omdat we graag samen met jullie een te gekke dag willen beleven hebben wij besloten om niet met uren te werken. Wij werken met momenten en we houden van duidelijke afspraken. Wij beginnen en eindigen met filmen zoals we dat van tevoren met zijn allen hebben afgesproken. En omdat we van gemak houden zijn onze pakketten ook vrij eenvoudig en overzichtelijk. We werken altijd vanaf het begin van jullie dag tot de opening van het diner of openingsdans.

Onze pakketten

Zie? Gewoon, simpel....
Voorbereidingen t/m opening diner
2250,-
Meerdere termijnen mogelijk!
In dit pakket filmen we vanaf de voorbereidingen t/m de opening van het diner en heb je een Wedding Film van ca. 3 a 7 minuten.
2 videografen
Wedding Film (ca. 3 a 7 min)
High End camera apparatuur
Geen reiskosten
naar trouwfilms
Voorbereidingen t/m First Dance
2750,-
Meerdere termijnen mogelijk!
In dit pakket filmen we vanaf de voorbereidingen t/m de First Dance of de opening van jullie avond en heb je een Wedding Film van ca. 3 a 7 minuten.
2 videografen
Wedding Film (ca. 3 a 7 min)
High End camera apparatuur
Geen reiskosten
naar trouwfilms

En dan natuurlijk de opties!

Je wil immers wel kunnen kiezen

Wij filmen echt ALLES op jullie trouwdag. Dit doen we omdat we weten hoe belangrijk een huwelijk is. En dat geeft je ook opties. Opties zijn leuk, wij houden van opties. En het mooie van opties bij Pure Films is dat je ze niet meteen hoeft af te nemen. Wij zijn immers zelf ook getrouwd en we hebben we dus een goed inzicht in het fenomeen budget ;P. Nee, je hoeft ze niet meteen bij ons af te nemen. Alles wat je aan opties ziet filmen wij hoe dan ook. Dat betekent dus dat we die beelden dan in ons archief hebben. En besluiten je op een later tijdstip dat je misschien toch nog die lange trouwfilm wilt, of misschien het ruwe materiaal. Dan kan dat gewoon. Wij bewaren al het materiaal en gaan dit pas wissen als we jullie akkoord hiervoor hebben.


Opties... heerlijk! :D

Lange film - €975,-

Je wil graag meer zien? Dan kan natuurlijk met de gemonteerde lange versie van jullie trouwfilm. Deze film duurt ca. 20 minuten en bevat nog veel meer details en prachtige momenten van jullie trouwdag.

Ceremonies, Speeches & First Dance - €199,-

Een montage van de ceremonie(s), speeches die zijn gegeven (uiteraard met top geluid!) en jullie prachtige First Dance of opening.

Al het ruwe materiaal - €499,-

Ow, je hebt nog niet genoeg? Ja, dan kun je natuurlijk ook nog AL het materiaal dat we die dag hebben geschoten afnemen.

De proloog - €499,-

De proloog is eigenlijk onmisbaar. Het vertelt jullie verhaal, hoe jullie elkaar hebben ontmoet. Hoe het aanzoek was. Daar maken we een mooie film van en het materiaal kunnen we eventueel ook gebruiken voor de film. Heerlijk als teaser voor jullie aanstaande huwelijk en een fantastische extra herinnering.

Check hier hoe een trouwfilm er uit ziet en hoe we werken

Of.....

Neem gezellig contact met ons op