Prijzen & Opties

Geen gedoe met uren , daar houden we niet van

Voor het gemak hebben we onze pakketten op een rij gezet met daarin precies wat jullie van ons kunnen verwachten. Omdat we graag samen met jullie een te gekke dag willen beleven hebben wij besloten om niet met uren te werken. Wij werken met momenten en we houden van duidelijke afspraken. Wij beginnen en eindigen met filmen zoals we dat van tevoren met zijn allen hebben afgesproken. Natuurlijk staan we open voor suggesties. Alles is bespreekbaar.

Standaard

Dit zit altijd in onze pakketten

 • Geen reiskosten
  Alles zit bij de prijs in!
 • Alle High-end apparatuur inclusief!
  Onze hele trucendoos vol camera's, sliders, drones, etc, gaat mee!
 • Altijd 2 videografen
  We zijn een team van Wedding Professionals!
 • Wedding Film
  Ons paradepaardje! De wedding film van ca. 3 a 7 minuten.

Een kennismaking is altijd vrijblijvend

We willen graag met jullie afspreken. Om te vertellen we wie zijn, hoe we werken en wat jullie van ons kunnen verwachten. Belangrijker misschien wel is dat we jullie leren kennen! Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, hoe was het aanzoek, wat zijn jullie plannen! Zo krijgen we een goede indruk van elkaar. Want die klik, die is onmisbaar.

Prijzen

Pakket #1
1650,-
Voorberedingen t/m opening diner
In dit pakket filmen we vanaf de voorbereidingen t/m de opening van het diner en heb je een Wedding Film van ca. 3 a 7 minuten.
2 videografen
Wedding Film (ca. 3 a 7 min)
High End camera apparatuur
Geen reiskosten
contact
Pakket #2
1980,-
Voorbereidingen t/m First Dance
In dit pakket filmen we vanaf de voorbereidingen t/m de First Dance of de opening van jullie avond en heb je een Wedding Film van ca. 3 a 7 minuten.
2 videografen
Wedding Film (ca. 3 a 7 min)
High End camera apparatuur
Geen reiskosten
contact
Pakket #3
2655,-
Voorbereidingen t/m opening diner
In dit pakket filmen we vanaf de voorbereidingen t/m de opening van het diner en heb je naast de inbegrepen Wedding Film (ca. 3 a 7 minuten) een langere Wedding Film van ca. 20 minuten.
2 videografen
Wedding Film (ca. 3 a 7 min)
Wedding Film (Long - ca. 20min)
Meer details & beelden
High End camera apparatuur
Geen reiskosten
contact
Pakket #4
2955,-
Voorbereidingen t/m First Dance
In dit pakket filmen we vanaf de voorbereidingen t/m de First Dance of de opening van jullie avond en heb je naast de Wedding Film van ca. 3 a 7 minuten een langere versie van ca. 20 minuten.
2 videografen
Wedding Film (ca. 3 a 7 min)
Wedding Film (Long - ca. 20min)
Meer details & beelden
High End camera apparatuur
Geen reiskosten
contact

Extra opties

De Proloog

Vertel jullie verhaal voor het huwelijk

De Proloog maken wij voor bruidsparen die hun verhaal graag willen vertellen voordat ze gaan trouwen. Hoe hebben ze elkaar ontmoet, hoe was het aanzoek, wat maakt jouw partner zo speciaal. Het komt allemaal aan bod. We maken van de Proloog een korte versie van ca 1 a 2 minuten en is bedoeld als teaser (lekker voor social Media) en aanvulling op de film die we maken van jullie huwelijk.

Wedding Film

Voeg een uitgebreide film toe van ca. 20 minuten

Voeg een extra lange bewerkte trouwfilm toe aan jullie pakket en geniet van nog meer beelden, momenten en emoties. De langere versie van deze trouwfilm duurt ca. 20 minuten. De korte versie is ideaal om snel en eenvoudig te laten zien, de lange versie heerlijk om even voor te gaan zitten.

Ceremonie & Speeches

Een montage van de volledige ceremonie(s)

Pure Films filmt echt alles op jullie huwelijksdag dus ook de ceremonies en speeches. We bieden een optie aan om deze als extra edit bij jullie pakket op te nemen zodat jullie zelf lekker alles terug kunnen kijken. Neem de tijd en ga er lekker voor zitten. Kijk jullie volledige ceremonie terug. Daarna geniet je nog even van de speeches die voor jullie zijn gegeven. Of eventueel die fantastische openingsdans.

Ruw Materiaal

Kijk echt ALLES terug

Het is mogelijk om echt ALLE ruwe beelden op te nemen in jullie pakket. Naast de montages die we leveren krijgen jullie dan alle beelden zodat je urenlang kunt besteden om shot voor shot terug te kijken wat er die dag allemaal is gefilmd. Dit zijn de ruwe en ongemonteerde beelden.

Meer weten over het laten maken van een trouwfilm?

Laten we eens kennismaken