[vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_01″ subtitle=”Trouwen bij MooiRivier” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Nikita & Jarno[/dfd_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij leerden dit heerlijke stel kennen tijdens een veiling voor het goede doel. Rianne deed mee aan Cycle4Girls en om geld in te zamelen en hadden we een actie bedacht waarin we een volledig verzorgde wedding package zouden gaan veilen.

Het is dan eindelijk 22-07-2017. Nadat er de hele week op het nieuws werd gedreigd met slecht weer bleek de dag waanzinnig mooi te zijn. We blijven het maar zeggen; “Mooi weer zit gewoon standaard in onze packages … “! Rianne en ik komen aan bij de waanzinnig mooie locatie Mooirivier in Dalfsen, we waren er al even eerder geweest maar met dit mooie weer komt de locatie toch echt helemaal tot zijn recht.

We lopen naar binnen en informeren bij de receptie naar Nikita’s kamer. Erg leuk en behulpzaam personeel. +1 voor Mooirivier!! Eenmaal de juiste kamer gevonden te hebben worden we warm onthaald door Nikita en haar entourage. Annemarie Bakker-Bolt van Bella Vita Weddings  is aanwezig als weddingplanner en we zien meteen dat ze de touwtjes goed in de handen heeft.  De stemming is heel goed, de sfeer is licht gespannen maar relaxed. We pakken onze camera’s en beginnen met filmen. Ook dit word weer een erg bijzondere dag.

Terwijl Nikita bezig is met de visagie, nagels en haar maken we ondertussen wat shots.  Vooral van haar waaaaaanzinnig mooie trouwring die door haar vader Goud- & Zilversmederij Silvano Sanna is gemaakt.

Op dat moment komt ook Debby Elemans binnen, een van onze all-time favorite wedding fotografen en is de gehele media entourage compleet. Nikita kleed zich aan met een prachtige jurk van Assepoester.com, Jarno is voorzien van een waanzinnig mooi pak van Mannenmode Hendriksen. Iedereen is er klaar voor. Tijd om de dag officieel in te luiden en The First look te organiseren![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][videoplayer main_style=”style-1″ title=”Nikita & Jarno” subtitle=”Trouwen bij Mooirivier” video_link=”https://vimeo.com/229454855″ title_font_options=”tag:div” subtitle_font_options=”tag:div”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_01″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Wilden jullie graag film of liepen jullie hier tegen aan?[/dfd_heading][vc_column_text]Wij houden van films en foto’s!!!! Nou ja van ons beide is Nikita er wel het meest gek op. Zij vergeet heel snel gebeurtenissen maar dankzij foto’s en film blijft alles goed bij. Wij leggen graag alles vast en kunnen samen uren lol hebben om een raar filmpje die we hebben gemaakt of een rare foto van onszelf of met onze vrienden of familie. Nikita heeft veel verschillende soorten camera’s om foto’s mee te maken, naast haar telefoon gebruikt ze nog veel liever haar Nikon camera’s, polaroid camera of oloclip. Haar computers en telefoon staan bomvol filmpjes en foto’s van haar hond, Jarno, vriendinnen, familie, sieraden wn nog veeeeeeel meer. Jarno hoidt het simpeler en is gek op het maken van foto’s en filmpjes met zijn telefoon.

Onze bruiloft is zo’n grote gebeurtenis in onze leven…. die moest natuurlijk ook op film worden vastgelegd!! Nikita zei al lange tijd voordat Jarno haar ten huwelijk vroeg: als we oooooit gaan trouwen dan wil ik dat Pure onze dag filmt!!!

[/vc_column_text][dfd_heading style=”style_01″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Hoe hebben jullie deze trouwdatum gekozen?[/dfd_heading][vc_column_text]…..euhmmmmmmm…eerlijk gezegd wilden we trouwen op de dag dat we 10 jaar verkering hadden…helaas was dit in maart en midden in de week….daarna dachten we al snel aan september maar er waren geen vrijdagen of zaterdagen meer beschikbaar bij de locatie! We kregen een lijst met data door, aan de hand van knmi.nl bekeken we voor al deze data het weer de afgelopen 10 jaar. 22juli kwam als meest zonnig uit de bus dus dat moest hem dan worden![/vc_column_text][dfd_heading style=”style_01″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Hoe was het aanzoek?[/dfd_heading][vc_column_text]Het aanzoek gebeurde op 17 september 2016, een dag nadat we 9,5 jaar verkering hadden. Wij waren op vakantie in Italië en hadden al heel veel mooie highlights gezien zoals Milaan en Cinqueterre, die dag nam Jarno me mee naar een wat rustiger stadje genaamd Portovenere. Een geweldig mooie sprookjesachtige havenplaats met eeuwenoude gebouwen, rotsen en mooie zee. Het was die dag ook nog eens heerlijk weer!

Nadat we een aantal mooie dingen in het stadje hadden bekeken wilde Jarno wat drinken. Logisch want het was warm! We liepen een pad af naar een hoge rotsformatie waar je uitkeek op de zee en een romantisch oud kerkje. Jarno vroeg of ik iets wilde drinken, ja graag water zei ik 🙂 ! Wil je niets anders drinken vroeg hij? ….nee zei ik, want we hadden alleen water mee dat wist ik. Toen pakte hij ineens een fles met (gekoelde!!) champagne uit zijn rugtas!!!!! Ohhhh zei hij, ik dacht misschien heb je wel zin in champagne. Ja lekker zei ik!!!!! Hij zei en ik heb nog iets anders moois voor je, voordat hij zijn zin af had gemaakt ging hij op één knie en vertelde: Ik ben heeeeel erg gek op jou en zou heel graag willen dat jij mijn vrouw wordt.

Ik kon het niet geloven, gebeurde dit nou echt en voelde me helemaal warm van binnen vol met blijdschap en verliefdheid. Ik zei dat ik heel graag zijn vrouw wilde worden. Terwijl ik dit zei hield hij een verlovingsring voor mij, de mooiste ring die ik ooit heb gezien!! Het ontwerp is uitgekozen door Jarno en de ring is gemaakt door mijn vader, deze laat ik voor altijd aan mijn vinger. Elke keer als ik er naar kijk denk ik weer  terug aan het moment dat ik hem kreeg 💖[/vc_column_text][dfd_heading style=”style_01″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Waarom Pure Films?[/dfd_heading][vc_column_text]

Nikita volgt Pure Films al een hele tijd, altijd al fan van de films geweest. Pure Films móést hoe dan ook onze bruiloft filmen. Uiteindelijk hebben ze al drie films voor Nikita gemaakt en ze zijn allemaal ge-wel-dig !!! Als er weer een gelegenheid tot filmen is vragen we sowieso weer Pure Films. Nikita kende Rianne al een klein beetje, maar nu kennen wij Rianne & Daan allebei beter. We wisten het natuurlijk eerder nog niet maar hebben nu gemerkt dat ze superveel passie voor het vak hebben, je goed begeleiden, zich onwijs inzetten om de film mooi naar wens te maken, ze zijn heel lief, het is fijn om samen met jullie te werken!! Dat wisten we eerst nog niet maar dat is wel een reden om jullie aan anderen aan te bevelen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]