Een onmisbare toevoeging op de trouwfilm

Pure Films presenteert “De Proloog”; Rianne en ik zijn al een lange tijd bezig om wat nieuws aan te kunnen bieden aan onze bruidsparen. Je zou denken dat het filmen van hun trouwdag eigenlijk wel genoeg zou moeten zijn, maar niets is minder waar! In onze ultieme drive om het verhaal van onze bruidsparen te vertellen misten we nog iets. We misten een stukje introductie, een verhaal waarin onze bruidsparen zelf aan het woord zijn.

Het verhaal over hun liefde, hun eerste ontmoeting en de ontwikkelingen die naar dit moment hebben geleid. Het moment waarop ze het ja-woord gaan uitspreken en hun relatie voltooien. Hoe en waar hebben jullie elkaar ontmoet. Hoe en waar was het aanzoek! Wat is er allemaal gebeurd voordat jullie bij Pure Films op onze comfortabele bank zijn beland.

Dat is waar de proloog over gaat. Het is het intro van de trouwfilm, of trouwclip. Het verhaal om te delen met iedereen in je vriendenkring en om alvast lekker in hogere trouwsferen te komen.

Het doel van de proloog is om te laten zien wie jullie zijn. Hoe jullie gevoelens voor elkaar zijn, het moment dat jullie elkaar hebben ontmoet en alle bijzondere eigenschappen die bij jullie als persoon horen. Het is de ultieme manier om elkaar persoonlijk te omschrijven en omarmen. Met de beelden die we hier van schieten en de bijbehorende audio maken wij een te gekke korte film. Deze kunnen jullie gebruiken als teaser voor het aanstaande huwelijk en zal een onmisbare basis vormen ter aanvulling van jullie trouwfilm.

De Proloog zal hooguit 1,5 minuut duren en geeft jullie verhaal weer als aanstaand bruidspaar. Daarnaast is het een perfecte ervaring voor jullie om alvast voor de camera te staan. Na deze proloog zijn jullie he-le-maal klaar om gefilmd te worden! We spreken af, zoeken een mooie locatie en voor je het weet hebben we alles gefilmd wat we nodig hebben. Dit kan in een bos zijn, maar ook op de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben. Of een locatie waar jullie graag komen. Dat kan ook het buitenland zijn. Wij gaan wel mee hoor!

Jaaa …. Ik wil ook!!

Natuurlijk willen jullie dit ook! Neem contact met ons op, kom gezellig bij ons op de bank en laten we alle mogelijkheden eens even doornemen. We vinden het erg leuk om kennis met jullie te maken.