[vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ subtitle=”Love and Marriage is gestopt” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Het zit er op![/dfd_heading][vc_empty_space][vc_column_text]Het zit er echt op. Echt! Love and Marriage is gestopt. Wij waren op de allerlaatste editie welke werd gehouden in het fantastische Werkspoorkathedraal Utrecht. Buiten Utrecht om hebben we dit jaar ook nog de L&M in Groningen gedraaid en Utrecht was voor ons de eerste keer dat we hier op een beurs zouden staan. We hadden verwacht dat we 2x per jaar een Love and Marriage beurs zouden draaien, maar we kwamen kort voor de editie in Utrecht er achter dat dit de laatste zou zijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ subtitle=”Maar hoe was het?” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Jammer[/dfd_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Zowel Groningen als Utrecht was helemaal top. Alhoewel de bezoekers ieder jaar terugnemen (Utrecht had dit jaar 4000 bezoekers) merken wij als bevlogen Wedding Professionals toch zeker wel dat er nog steeds erg leuke bruidsparen naar de beurzen komen. We voeren de leukste gesprekken en een beurs is dan voor ons ook DE kans om even te praten over ons werk en wat we doen.

Wij vertellen graag over ons werk. Het filmen, het bewerken en het opleveren. Maar liever nog laten we ons werk zien. Zodat bruidsparen kunnen zien wat we maken. En dat bruidsparen kunnen zien hoeveel pure liefde, pure passie en energie gaat in het maken van een kwalitatief hoogwaardige trouwfilm. Iedereen kan immers een eenvoudig filmpje maken, maar wij doen ons stinkende best om een fantastisch product op te leveren![/vc_column_text][vc_empty_space][dfd_heading style=”style_07″ subtitle=”We willen jullie graag onze films laten zien!” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Presentatie is key![/dfd_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”19270,19269,19268,19271″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ subtitle=”Op een trouwbeurs?” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Netwerken[/dfd_heading][vc_empty_space][vc_column_text]Zeker! Op de edities van Love & Marriage zijn altijd meerdere modeshows. En daar stormt echt iedereen op af. Op zich is dit wel prettig want als standhouder sta je de hele dag in je stand. En reken maar dat je dat voelt aan je voeten, benen en rug. Dus tijdens een modeshow is het lekker om even pauze te nemen, snel wat te eten en te drinken.

Maar ook zeker om te netwerken. Voor zowel editie Groningen als Utrecht hebben wij weer enkele leuke ondernemers leren kennen. Als Wedding Professionals vinden wij het belangrijk om contact te houden met onze collega’s in de branche. Daarom zijn wij ook aangesloten bij Alles in Weddingland , een organisatie speciaal voor professionals in de trouwbranche. Hier kunnen we netwerken, borrelen en deelnemen aan ontzettend leuke meetings. Heel waardevol!

Dit doen we zodat we onze bruidsparen kunnen informeren over onze collega’s in de branche. Hoe vaak komt het wel niet voor dat wij een bruidspaar op kantoor hebben die nog op zoek zijn naar fotografie, ringen, kleding, bloemen en ga zo maar door. Heel fijn dus als we dan iemand aan kunnen bevelen waarvan we zeker weten dat deze echt kwaliteit bieden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ subtitle=”We hebben leuke mensen gesproken en lekker gegeten” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Gezellig[/dfd_heading][vc_empty_space][vc_column_text]We hebben een reeks aan verschillende leveranciers gesproken. We hebben verschillende fotografen en collega videografen gesproken zoals Anouk Wubs in Groningen en Edo & Paul, Luminant Weddings, Hart voor Trouwen en Mijn Zus Fotografie in Utrecht. Stuk voor stuk bevlogen en gepassioneerde professionals die net zo veel houden van hun werk en deze branche als wij.

Maar ook qua eten zijn we super aangenaam verrast. Wat was er een groot aanbod qua veganistisch eten. Fantastisch! Vooral Buskruid is ons opgevallen met hun geweldige rode bus met fantastisch eten. Jammie!!

Buskruid, heerlijke veganistische en vegetarische gerechten

Buskruid hebben we ontdekt op Love and Marriage Utrecht 2018

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ subtitle=”Wat een creativiteit” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Styling & Deco[/dfd_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Naast de visuele media creatievelingen hebben we ook de nodige decoratieve ondernemers ontdekt. Zo hebben we kennis gemaakt met We Are Golden die echt waanzinnig mooi werk leveren. We hadden online al zaken met deze mensen gedaan maar offline nog niet ontmoet. Dat kon dus gelukkig mooi op deze beurs. En wat een leuke mensen. We Are Golden heeft ons nieuwe logo geprint op hout … uitgegraveerd .. gelaserd.. Nou ja, je snapt het wel.

Het nieuwe Pure Films logo

Wij zijn er echt heel erg blij mee en we raden deze leverancier dan ook graag aan natuurlijk. Check hun site voor meer ideeën. Maar vergeet niet om ook eens te kijken naar Wedding Deco die echt ontzettend leuke artikelen verkopen.

En zoek je een milieuvriendelijke en verantwoorde confetti die echt overal gebruikt mag worden? Dan zou ik zeker eens contact opnemen met BladConfetti. Een superleuk bedrijf met hart voor de natuur.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ subtitle=”Afbouwen en afscheid” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]En dan… het einde!![/dfd_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]En dan is het zondagavond 17:00 … De beurs sluit, standhouders beginnen met afbouwen en het gezellige gevoel van de beurs ebt weg. Zodra iedereen de stand heeft afgebouwd en de ruimte heeft verlaten ziet het werkspoorkathedraal er verlaten en spookachtig uit. De wedding vibe is weg, de ondernemers zijn weg en we realiseren ons dat de Love and Marriage beurs nu echt ten einde is. De zaal is leeg, er is geen ziel meer.

We trekken de deuren achter ons dicht, we zijn een van de laatste standhouders. Samen met Luminant Weddings lopen we de deur uit, kijken nog een keer om en nemen afscheid van deze beurs.  Bedankt Love & Marriage, we hebben van je geleerd en genoten!

De camper van L&M staat er verlaten bij. Love and Marriage heeft haar laatste beurs georganiseerd.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ subtitle=”Waar zijn wij in de toekomst te vinden?” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Vooruitkijken[/dfd_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Tegelijk met het afscheid nemen van deze geliefde beurs kijken we vooruit. We willen namelijk wel heel graag deelnemen aan beurzen. Beurzen die passen bij ons als leverancier. Maar die tegelijkertijd ook voldoende mensen binnenhaalt zodat we de kans hebben om zoveel mogelijk mensen te vertellen wat we doen en waarom we dit zo graag doen.

We kijken naar de toekomst en richten onze pijlen op enkele van de volgende beurzen waar we ongetwijfeld te vinden zullen zijn:

Wishes And Weddings (Landelijk)
Een beurs waar je als bruidspaar maar liefst €10.000,- kunt winnen voor het inrichten van jullie huwelijk en welke beurzen door heel Nederland organiseert.

Verliefd & Verloofd (Groningen)
De opvolger van Love and Marriage Groningen waar wij zeer zeker te vinden zullen zijn.

Buiten deze twee om zijn we nog met enkele andere beurzen bezig, zijn we nog aan het zoeken en zullen we zeker het een en ander gaan bezoeken om te kijken of het bij ons past.

Wat vinden jullie? Vind je het ook jammer dat de Love & Marriage beurs is gestopt? En vinden jullie het ook zo leuk om een beurs te bezoeken? Laat een comment achter of mail ons een tip![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]