Elk jaar heeft trouwplannen.nl meerdere Love & Marriage beurzen in Nederland. Nu houden wij wel van een goede beurs. Heerlijk, al dat enthousiasme, “newly-weds-to-be”.  Ook erg leuk om te zien zijn de overweldigende blikken van de bezoekers, er is zoveel te zien! Haha! De trouwbranche omhelst zoveel meer dan alleen maar trouwen, een locatie en lekker eten. Naast foto heb je natuurlijk film, zoals wij van Pure Films maken. Je kunt ons op een trouwbeurs bezoeken en wij vertellen je dan precies wat een videograaf doet, bij ons kan je het horen, voelen en zien!


Maar bij een goede beurs hoort ook een goede stand. En het is elk jaar weer een uitdaging om hier iets unieks neer te zetten. Want als het 1 ding is dat we hebben geleerd de afgelopen jaren, dan is het wel hoe moeilijk het is om een goede stand neer te zetten. Je zou denken dat het geen hol voorstelt, maar goed. Ga er maar eens staan! Hoe trek je de aandacht van de bruidsparen op een beurs zonder ze op de nek te springen (iets dat wij absoluut niet doen of achter staan). Wij willen jullie immers zo graag vertellen hoe mooi onze trouwfilms, wedding films, wedding clips en same day edits zijn dat onze hart breekt als jullie niet even onze films komen bekijken. Kom even kijken en luisteren, dat vinden we leuk!

Dus daar zaten Rianne en ik te brainstormen. L&M2017 heeft haar concept volledig aangepast en de stand die we hadden sloot daar eigenlijk naadloos op aan, maar dat willen we helemaal niet! Wij willen onze eigen identiteit, wij zijn Pure Films, wij doen lekker ons eigen ding. Dat is wie we altijd al zijn geweest. Dus willen wij een stand zoals iedereen dit heeft? Neeeeeuujhhh!!

Eenmaal thuis hebben we de mouwen opgestroopt, potloden geslepen, calculators klaargelegd en zijn we aan de slag gegaan. We hebben ons plan op papier gezet en we hebben er werk van gemaakt dat dit plan gerealiseerd zou worden. Hoe ziet zo’n plan er uit? Nou, bij ons is het meestal zoiets als dit. Er moet natuurlijk wel ruimte zijn voor creativiteit…. en .. koffievlekken.

Het plan

Zo… Plan klaar. Maten berekend, hoppa! Knallen maar. We hebben ons materiaal en vooral moed verzameld en vervolgens hebben we het een en ander op maat laten zagen. Als ik dat namelijk zelf doen, nou dan wordt het wel een creatief en abstract ontwerp. Laten we het daar op houden… Hahaha.. We hadden inmiddels al een aardig voorraadje hout door voorgaande beurzen, zonde om het weg te gooien! Er moet immers wel gerecycled worden, milieu en zo. Dus hebben we de materialen meegenomen naar een hout specialist met een uber vette zaag, en deze heeft voor ons het een en ander op maat gezaagd. Jeeejjj!

En dan de uitvoering

Vervolgens zijn we naar onze uitvalsbasis gegaan waar onze stands, materialen en handige klus-monteur-techneut-schoonvader opgeslagen zijn. Schoonvader opgeladen, aangezet, en zijn we aan het bouwen geslagen. Een hoop schroeven, hout, boren, zagen en eindeloze discussies later zijn we toch al een aardig eind op weg. Trots begint al een beetje aan te zwellen. Dit wordt echt supervet!

      

Nu is het nog een kwestie van opbouwen. En geloof het of niet, maar dit gaan we dan morgen eindelijk doen!!!! Benieuwd naar het resultaat? Kom dan gezellig langs op de Love & Marriage beurs in Groningen dit weekend.