[vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ subtitle=”Trouwen bij het Rijk van de Keizer” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Kirsten & Freek[/dfd_heading][vc_column_text]

22 April 2017 | Het is Zaterdag en vandaag is de dag dat Kirsten & Freek gaan trouwen. Dit huwelijk en de resulterende film heeft een kleine geschiedenis. Het is namelijk niet zomaar toeval dat dit heerlijke bruidspaar Pure Films heeft ingeschakeld om hun dag te filmen.

Kirsten heeft Rianne namelijk ontmoet tijdens een Cycle4Girls fietstocht door Vietnam. Een fietstocht, en fundraiser, voor het goede doel; kansarme meisjes in Vietnam ondersteunen zodat deze een goede opleiding en faciliteiten krijgen. Tijdens deze fietstocht was er al meteen een klik. Het duurde dan ook niet lang of het onderwerp trouwen kwam al aan bod.

Wedding Professional als ze is vertelde Rianne natuurlijk meteen over Pure Films. Hoe we zijn ontstaan, waar onze roots liggen, onze ervaring in de trouwbranche, ons uitgebreide netwerk en wat wij als filmmakers maken.

Nadat Rianne weer thuis was hoorde ik naast alle fantastische verhalen over Vietnam al snel over Kirsten en haar verloofde Freek. Niet veel later zaten we gezellig met z’n allen op ons kantoor in Emmen. Onder het genot van een kopje koffie zaten we het huwelijk van Kirsten & Freek door te nemen. Het enthousiasme voor film was er bij beiden toch ingeslopen.

Terug naar 22 April; Zoals altijd ;P hebben we het mooie weer meegenomen en belooft het een hele mooie dag te worden. Het is wel koud, maar de zon schijnt en de stemming is uitermate goed. Ons filmhartje klopt al snel harder en harder naarmate de voorbereidingen vorderen. Wat een liefde op deze dag, wat een gezelschap.

Met de prachtige bloemen van Judith Slagter, Freek’s pak van Suit Supply, Kirsten’s prachtige jurk van Ladybird, een vreselijk mooie en lekkere taart van Life of Pie en natuurlijk de getalenteerde fotografen Elke Verbruggen en Berdien Westland hebben we de ingredienten voor iets bijzonders! We draaien aan onze focusringen en leggen wat extra accu’s klaar. Dit gaat een mooie dag worden![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][videoplayer main_style=”style-1″ title=”Kirsten & Freek” subtitle=”Trouwen bij het Rijk van de Keizer” video_link=”https://vimeo.com/215380538″ title_font_options=”tag:div” subtitle_font_options=”tag:div”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_05″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Wilden jullie graag film of kwam het op jullie pad?[/dfd_heading][vc_column_text]Een geweldige herinnering om alle onderdelen van deze dag, met veel indrukken, nog keer op keer te herbeleven!

[/vc_column_text][dfd_heading style=”style_05″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Waarom hebben jullie voor deze trouwdatum gekozen?[/dfd_heading][vc_column_text]Waarom hebben jullie voor deze trouwdatum gekozen?

We wilden graag in de lente trouwen, dus kozen op een terrasje in september 2015 dat dan april 2017 moest worden. En eigenlijk was de datum vooral een praktische keuze. Het weekend ervoor Pasen, het weekend erna vlak na Koningsdag, dus die leken ons onhandig.

Met een zo laat mogelijk weekend in april leek ons de kans op goed weer het grootst en zo gingen we voor 22 april. Wat trouwens erg bijzonder is, is dat we er later achterkwamen dat de opa en oma (niet meer in leven) van Kirsten ook op deze datum getrouwd zijn (65 jaar terug!). Kirsten’s moeder wist de precieze datum niet meer en zocht de trouwakte op en wat bleek: 22 april! Toeval..?[/vc_column_text][dfd_heading style=”style_05″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Hoe was het aanzoek?[/dfd_heading][vc_column_text]Heel onverwacht! We waren al bijna 7 jaar samen en hadden het er natuurlijk weleens over gehad dat we ooit wilden trouwen, maar geen haast. Uiteindelijk was het moment eind mei 2015 op het strand van Scheveningen. Freek had Kirsten meegenomen voor een weekendje Den Haag en nadat ze al een fantastische avond en dag hadden gehad, zouden ze die middag weer naar huis vertrekken.

Freek kwam toen met het idee (joh!) om nog naar het strand te gaan, want het weer was zo mooi. We moesten vanaf het centrum nog wel even langs het hotel, want hij moest iets ophalen. Dit bleek een rieten picknick-koffer met van alles erin. Op het strand alles uitgestald (en Kirsten nog nietsvermoedend) kwam daar het moment. Volledig verrast kwamen de tranen en vroeg ik nog een paar keer of dit echt was.. of een grap? Ja, het was echt! De tweede verrassing was dat we nog een tweede overnachting in Den Haag hadden, dus we hebben de verloving meteen goed gevierd.

[/vc_column_text][dfd_heading style=”style_05″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Het rijk van de Keizer als trouwlocatie?[/dfd_heading][vc_column_text]Dit was de eerste locatie die we bekeken en het voelde meteen goed. We wilden graag een groene omgeving en een relaxte sfeer, en dat is precies wat deze locatie uitstraalt, dat paste helemaal bij ons. We zeiden allebei: ‘Zullen we voor deze gaan en de rest gewoon laten zitten’? Maar we hadden nog 3 locatie-afspraken op de agenda, dus die hebben we toch nog bezocht. Dat gevoel hebben we niet meer teruggekregen bij de andere locaties, dus het Rijk van de Keizer was voor ons![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]