[vc_row][vc_column][dfd_heading style=”style_01″ subtitle=”Trouwen op de pier van het Ermerstrand” title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Gaby & Bennie[/dfd_heading][vc_column_text]Een thuiswedstrijd voor Pure Films! In het prachtige Emmen, ja we zijn bevooroordeeld ;P, besluiten Gaby & Bennie te gaan trouwen. En de ceremonie, het feest en shoot zullen allemaal in de omgeving van Emmen plaatsvinden. De ceremonie en het feest vinden plaats op een van de meest bekende locaties van Emmen, namelijk het Ermerstrand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][videoplayer main_style=”style-1″ video_link=”https://vimeo.com/220271975″ title_font_options=”tag:div” subtitle_font_options=”tag:div”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is een heerlijke zonnige ochtend wanneer we als eerste bij Gaby arriveren. We zien meteen al de versieringen, waaronder de ballonnen van Funny Shop. De stemming is erg relaxed en door het hele huis hangt een zachte ontspannende sfeer met een vleugje verwachting van wat de dag gaat brengen. Gaby’s jurk van Bruidsmode Charina hangt op een zeer strategische en fotogenieke plek klaar, iemand heeft nagedacht over de door Dennis Schnoink te maken foto’s. Hahaha..

Terwijl het haar door Astrid van Creativo (pro stylist en ervaren RiDali bride! ;P ) word gedaan, de make-up brushes en bijbehorende poeders van Yvonne Brookman Gaby’s gezicht beginnen te strelen ga ik (Daan) naar Bennie, die aan de andere kant van Emmen de voorbereidingen treft. Gezellig samen met de kids, wat een feest!

En het weer is te gek! Voor diegene die dit nog niet wisten, mooi weer zit standaard in ons pakket. De temperatuur is goed, de kinderen hebben er zin in, Bennie ziet er te gek uit in zijn maatpak van Suits and Ties .

Wij zijn er klaar voor aan de bruidegom’s zijde. De trouwauto is gepoetst en ziet er geweldig uit, Bennie heeft het boeket bij de hand, de trouwringen van Luitjens liggen gereed. wat ons betreft is het tijd voor de “First Look”! Daarna gaan we de prachtige natuur van Emmen in voor de shoot waarna de ceremonie zal volgen.

Wat een heerlijke en erg zonnige dag (had ik dat al gezegd?)! Tijdens het klaarzetten van onze camera’s word duidelijk hoe bijzonder deze dag gaat worden. We zetten maar wat extra camera’s op. We moeten natuurlijk wel voldoende materiaal hebben voor deze trouwfilm!

In de verte zien we de gasten en het bruidspaar arriveren, de ambtenaar is onderweg en gaat vast op haar plek staan. Tussen de voorbereidingen door vangen we nog geroezemoes op van alle verwachtingen, Barblog komt signature cocktails schenken, Snappshot is aanwezig voor de party pics en het feest wordt op volle gang gebracht door de band Moeflons.

Wij zijn er allemaal klaar voor! En het spannende is, we maken er vandaag ook nog eens een Same Day Edit! Een van de laatste keren dat we dit doen. Onder de muzikale begeleiding van Isa Zwart komt Bennie naar voren, daarna Gaby met de kinderen. Spannend![/vc_column_text][dfd_heading style=”style_05″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Wilden jullie graaf film? Of liepen jullie hier tegen aan?[/dfd_heading][vc_column_text]Om onze mooie dag vast te leggen met alle dierbare mensen daarop.Zodat we deze elk moment kunnen bekijken. Na een week, na een jaar, na 10 jaar.[/vc_column_text][dfd_heading style=”style_05″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Waarom hebben jullie voor deze trouwdatum gekozen?[/dfd_heading][vc_column_text]Hier is geen reden voor. We wisten dat we in juni wilden trouwen, maar qua dag kwam 2 juni het beste uit wbt locatie, band en videograaf.[/vc_column_text][dfd_heading style=”style_05″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Hoe was het aanzoek?[/dfd_heading][vc_column_text]Hoe was het aanzoek?
Gaby heeft Bennie ten huwelijk gevraagd tijdens een weekendje weg met de kinderen. Gaby had een boekwerkje gemaakt met foto’s van het begin van de relatie tot heden. Voordat ik het boekje overhandigde had ik kaarsjes aangestoken, een borrel ingetapet. Daarnaast had ik m’n mooiste outfit aangedaan šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚ een tijgerpyjama, erg sexy NOT.

Maar goed bennie had het boekwerkje uit en dit eindigde met de zin; ik ben heel gelukkig, maar ik mist nog wat. Toen ging ik op de knieƫn en vroeg ik: wil je met me trouwen en gaf de ring.

En gelukkig zei Bennie JA!!!!

Volgende dag hebben we het de jongens verteld.[/vc_column_text][dfd_heading style=”style_05″ title_font_options=”tag:h5″ subtitle_font_options=”tag:h3″]Waarom hebben jullie Ermerstrand als locatie gekozen?[/dfd_heading][vc_column_text]Waarom hebben jullie voor Ermerstrand als trouwlocatie gekozen?
Ten eerste omdat het super mooi is. Trouwen op het water. Ten tweede omdat alles er is: de hele bruiloft kon daar plaats vinden. Ceremonie, eten, feest, slapen. Een super locatie voor ons, omdat we overdag 23 kinderen hadden en we gebruik konden maken van het strand en dolfijn (speelparadijs)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]