Ga jij trouwen? Check onze veiling!

Heb jij even mazzel dat je op deze pagina terecht bent gekomen!? Waarom? Nou, dat ga ik je vertellen. Wij hebben namelijk een waanzinnig toffe actie opgezet in de vorm van een veiling die jouw huwelijk compleet maakt!

Als je deel neemt aan onze veiling steun je ten eerste een ontzettend goed doel! En je maakt kans op een wedding package met maar liefst 10 top leveranciers uit de trouwbranche met een totaalwaarde van maar liefst €90000000…. eh… €9000,- !

Excuses… Ik werd even een beetje te enthousiast daar.. 😀

Ieder jaar doen we iets voor een goed doel

En dit jaar hebben we ervoor gekozen om onze wedding professional handen ineen te slaan en onze diensten te veilen in een grote waanzinnige wedding package voor het goede doel. Toen we dit plan aan het pitchen waren in ons eigen netwerk melden er zich meteen diverse wedding professionals aan die heel graag mee wilde werken aan de ze veiling.

Hoe het werkt?

Heel simpel! Ga naar de veilingpagina, vul je naam, e-mail en bod in en #fingerscrossed. Is jouw bod het hoogst? Dan win jij de veiling inclusief alle leveranciers en de diensten zoals we deze hier aanbieden op de website. Naam en mail adressen worden alleen voor deze veilingsdoeleinden gebruikt. Ze worden niet opgeslagen, je komt niet in een mailingslijst. Dat is wel fijn…. toch?

En dit goede doel is dit jaar de Jochem Stichting. Een stichting, waarvan wij uit ervaring weten en gezien hebben , die zich echt volledig inzet voor het welzijn van dieren. De Jochem Stichting vangt dieren op waarvan de medische kosten te hoog zijn, de eigenaar er niet meer voor kan zorgen of dieren die gewoonweg worden gevonden en nergens terecht kunnen. De Jochem Stichting knapt deze dieren op en zet alles op alles om ze in een gouden mandje te krijgen,

Wie doen er allemaal mee you ask?

  1. Pure Films – Videograaf; Volledige dag filmen t/m de openingsdans incl. een cinematische film.
  2. Carola Paas Fotografie; 8 uur fotografie inc. album, mini album en digitaal aangeleverde foto’s
  3. Nienke van Kasteel – Trouwkaart ontwerp; Nienke ontwerpt samen met jullie de trouwkaart
  4. Misz-Baksel – Bruidstaart; een heerlijke bruidstaart voor ca. 25 personen
  5. MijnTrouweBus – Trouwauto; een te gekke trouwbus
  6. Het Ja-Woord – BABS; Sandra Talsma doet jullie ceremonie!
  7. Snappshot – Party App; maak iedereen een fotograaf met deze geweldige app van Snappshot
  8. Song-Smederij – Live Muziek; Song-Smederij verzorgt muziek tijdens ceremonie en receptie
  9. Het Hoofdkwartier – MUAH; Make-up en haar verzorgd door Het Hoofdkwartier
  10. Trouw aan Jou – Weddingplanner; Bo helpt jullie met het draaiboek en assisteert op de dag zelf.

Stuk voor stuk ondernemers met hart en passie voor de trouwbranche. Ondernemers met veel ervaring en commitment om mee te werken aan het goede doel waar we ons voor inzetten.

Voorwaarden

De looptijd van deze actie hebben we op bijna een maand gezet. Dus je hebt nog even tijd om mee te doen. Intussen kun je ons natuurlijk bestoken met vragen, onze leveranciers bekijken en uitpluizen wat we allemaal zoal doen.

Uiteraard hebben we enkele voorwaarden verbonden aan deze actie. En dat hebben we allemaal samengevat in dit document.

Doe jij ook mee aan onze win-win situatie? Een te gek huwelijk en het steunen van een goed doel? Wie wil dat nou niet?