Wij maken jullie trouwfilm

Pure Emotions, Pure People, Pure Memories

En dat doen we met passie. We maken de trouwfilm die bij jullie past, zoals jullie zijn. Puur! Daarom hebben we ons bedrijf Pure Films genoemd. Puur, omdat wij het waanzinnig leuk vinden om elke emotie vast te leggen. De zenuwen in de ochtend, de emoties tijdens The First Look, natuurlijk het uiteindelijke ja-woord en alles wat zich tijdens jullie huwelijksdag afspeelt.

De videograaf uit Emmen

Maar we gaan door heel Nederland en daarbuiten!

De keuze qua videograaf is een belangrijke. En daarbij zou een woonplaats geen overweging moeten zijn. De match tussen videograaf en jullie als bruidspaar, die is wel belangrijk. Wij hechten ontzettend veel waarde aan de klik die we onderling hebben en daarom is bij ons een vrijblijvende kennismaking erg belangrijk. Als videograaf draai je immers de hele dag mee en als je je dan lekker op je gemak voelt zul je de camera's wellicht niet eens zien. Is de klik goed? Wees er dan van gerust dat wij als Wedding Professionals weten hoe we ons werk doen tijdens jullie huwelijksdag. We vallen zo weinig mogelijk op en zullen vrijwel niets regisseren gedurende de dag. Het belang is dat jullie genieten en dat er vanzelf een prachtige trouwfilm ontstaat.

Proloog

Wij bieden naast de trouwfilm ook de proloog aan. Dit is het verhaal voordat jullie gaan trouwen, jullie love story als het ware. Hoe heb je elkaar ontmoet, wat ging er toen door je heen. Hoe was het aanzoek. Al die kleine dingen die jullie als stel zo bijzonder maakt. Heerlijk om te hebben als inleiding voor jullie huwelijk en teaser voor al jullie gasten.

De Trouwfilm

Uniek. We maken een trouwfilm die echt bij jullie past. We kiezen de juiste muziek, maken de shots die er bij horen en zorgen ervoor dat jullie de dag weer opnieuw beleven.

We vertellen je hier in detail hoe we te werk gaan